Tolga YILDIRIM/ANTALYA, () - ANTALYASPOR Teknik direktörü Jose Morais, Galatasaray maçının çok önemli olduğunu belirterek, "Önemli ama, dönüm noktası olan bir maç değil. 3 puan için savaşacağız. Amacımız ligde üst sıralara tırmanabilmek için bu maçı kazanmak" dedi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Kırmızı beyazlı takım Hasan Subaşı Tesisleri'nde Portekizli teknik direktör Jose Morais yönetiminde çalıştı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda Morais, futbolcularına top kapma ve pas çalışması yaptırdı. Antrenmanın ikinci bölümündeki sınırlı alanda taktik oyununda Morais, futbolcularını sık sık uyardı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Morais, ligin en güçlü takımlarından Galatasaray ile deplasmanda çok zor maç bir oynayacaklarını söyledi.
‘KAZANMAK İSTİYORUZ’
Galatasaray maçında deplasmanda iyi sonuç alabilmek için sıkı şekilde hazırlandıklarını vurgulayan Morais, "Ben inanıyorum ki; bu maçtan iyi sonuç alacağız. Her maçın önemini ayrı değerlendirmek gerekiyor. Bu maç bizim için çok önemli. İstediğimiz seviyeye ulaşmak için bu maç çok önemli. Bu yüzden kazanmak istiyoruz. Biliyoruz ki ligde önümüzde alabileceğimiz çok puan var. Bu şekilde çalışmaya devam ettiğimiz sürece inanıyorum ki, çok daha fazla puan alacağız" diye konuştu.
‘AMACIMIZ ÜST SIRALARA TIRMANMAK İÇİN KAZANMAK’
Kendisine yönelik eleştirileri kabul ettiğini dile getiren Morais, oynadıkları maçlarda 2 puan daha kazanmış olmaları halinde 4 puanla ligde orta sıralarda yer alacaklarından bahsetti. Galatasaray maçının çok önemli olduğunu vurgulayan Morais, "Önemli ama dönüm noktası olan bir maç değil. 3 puan için savaşacağız. Amacımız ligde üst sıralara tırmanabilmek için bu maçı kazanmak" dedi.
‘TAKIM OLMAK İSTİYORUZ’
Morais, yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Eto'o hakkında soruya ise şöyle yanıt verdi:
"Oynadığımız 5 maçın 3’ünde Eto'o oynadı. Bu 3 maçta da 0 puan aldık. Bu yüzden Eto'o'nun eksikliğinin takıma eksisi ya da artısı olduğu yönünde düşünce belirtemem. Son maçta Eto'o'suz oynadık, ama iyi mücadele ettik. Ama önümüzde şu an oynayacağımız önemli bir maç var ve bu maça hazırlanıyoruz. Burada en önemli olan takım olabilmek. Ben, dışarıda olan bir oyuncum hakkında konuşmam ne kadar doğru olur bilmiyorum ama, biz takım olmak ve bu yönde çalışmak istiyoruz. Burada gördüğünüz bütün futbolcularım galibiyete inanmak zorundalar. Bu takımı ateşleyen, takıma galibiyeti getirecek bir güçtür. Futbolcularımın da bunu gerçekleştirebilmesi için öncelikle yaptığı işe inanması gerekiyor. Kendilerinin göstereceği mücadeleyle üst noktalara tırmanabiliriz. Bir kişi üzerinden değerlendiremem takım üzerinden değerlendirebilirim. Ben herkese inanıyorum."

FOTOĞRAFLI