İZMİR'deki stat sıkıntısı yüzünden Göztepe'nin 2 hafta önce Pazarspor'u Sakarya'da ağırlamasının yankıları bitmeden bu defa da Altınordu ile Karşıyaka arasındaki İzmir derbisinin Manisa'ya taşınması gündeme geldi.
Futbol Federasyonu'nun cumartesi günü saat 18.30'da Atatürk Stadı'nda oynanacağını açıkladığı müsabakayı, ev sahibi konumundaki Altınordu'nun bu sezon iç saha maçlarında kullandığı Manisa 19 Mayıs Stadı'na aldırmak için Karşıyaka'ya teklif yaptığı, yeşil kırmızılıların da öneriye kabul ettiği öğrenildi.
"Bizim için maçın nerede oynandığının önemi yok" diyen Karşıyaka Futbol Şube Yöneticisi Korhan Yetiş, "Takımımıza güvenimiz tam. Bucaspor'dan sonra Altınordu'yu da yenip üst üste ikinci derbiyi kazanmak istiyoruz" diye konuştu. Takımı çarşamba günü kampa alacaklarını ifade eden Korhan Yetiş, "Geçen haftaki Foça kampının yararını gördük. Bu kez antrenman için uygun saha bulmamız halinde kampı Manisa'da yapacağız. Aksi takdirde başka seçenekler üzerinde duracağız" ifadesini kullandı.