Esma ÇAKIR - Roma /

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda 3. hafta karşılaşmasında Borussia Dortmund'a evinde 4-0 yenilmesi, Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin ülkesi İtalya'daki spor basınında da yankı buldu.

Ayrıntılar şöyle:

LA GAZZETTA DELLO SPORT

Prandelli riskte. Kupa Galatasaray için bir bayram havasında geçmiyor, Prandelli'yi doğradılar.

Borussia'nın İstanbul'daki pokeri: Galatasaray sonuncu ve neredeyse elendi. İtalya Milli Takımı eski Teknik Direktörü yeniden fırtınaya kapıldı.

Borussia Dortmund'un ortaya koyduğu çerçeve, hala Şampiyonlar'da olduğunu gösteriyor. Prandelli'nin fotoğrafı ise, onun Galatasaray'daki kırılgan kalesinin parçalandığını gösteriyor. O bugün, hakkında atılan öfkeli başlıkları ve koltuğuna yapılacak saldırıları yeniden okumak zorunda kalacak. Galatasaray derbiden (Fenerbahçe) zaferle ayrılmasaydı, Prandelli cehennemi daha çok yaşayabilirdi. Avrupa macerası çok sert ve bu ona iyi gelmeyecek.

TUTTOSPORT

Borussia süper, elveda Prandelli.

Almanlar İstanbul'da görkemli bir baskı yaptı. Prandelli bir kez daha yetersizliğini ve tutarsızlığını ortaya koydu. 0-4'lük sonuç, matematiksel olmasa da Türklerin Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin bir işareti.

CORRİERE DELLO SPORT

Prandelli battı. Borussia Türkleri boğdu, Prandelli'nin durumu şüpheli.

Prandelli yeniden yıkıldı, elveda Avrupa. İtalyan teknik adam kulübede çöktü kaldı.

Borussia'da Ciro Immobile'nin oynamamasına karşın, Prandelli bir üst tura çıkma şansından uzaklaştı, şimdi ise Avrupa Ligi'nde devam etmek için ölümcül taklalar atması lazım.

LA REPUBBLİCA:

Prandelli'nin felaketi. Galatasaray, evinde parçalara ayrıldı.