İstanbul Gençlergücü Spor Başkanı Özgür Subaşı Galatasaray'a 'Geçmiş Olsun' mesajı yayınladı. Galatasaray Spor Klubü'nün 2.nci başkan Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim'in koronavirüs (COVİD-19) test sonucu pozitif çıkması spor camiasında üzüntü oluşturdu.

İstanbul'un spor sever gençlerini temsil eden ve İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Özgür Subaşı, Galatasaray yöneticileri ve Teknik Drektir Fatihh Terim'in Koronavirüs ölçümlerinin pozitif çıkmasının kendilerini üzdüğünü ifade ederek, gençler ve klübü arına Galatasaray camiasına "Geçmiş olsun" dedi,  Albayrak ve Terim ailelerine şifa diledi. 

İstanbul Gençlergücü Spor Başkanı Özgür Subaşı'nın mesajı şöyle: " Galatasaray yönetim kurulu başkan vekili 2.nci başkan Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim'in koronavirüs (COVİD-19) test sonucu pozitif çıkmıştır. 'Maalesef duyduğumuz test sonuçları bizi üzdü. Galatasaray spor kulübü camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletir acil şifalar dileriz." dedi