TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, önümüzdeki ay içinde oynanacak olan UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası 1. Eleme Turu grup maçları öncesi, İnegöl İlçe Stadı'nda incelemelerde bulundu.
TFF Bursa Bölge Müdürü Atilla Dönmez ile TFF Stadyum ve Güvenlik Uzmanı Buğra Cem İmamoğulları, Eylül ayında 2014-2015 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası 1'inci Eleme Turu grup maçlarının oynanacağı İnegöl İlçe Stadı'nda inceleme yaptı. İncelemelerde İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç, Başkan Yardımcısı Seçkin Kurşun, Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Döngel, Basın Sözcüleri Emrah Erim, Burak Şimşek ve Kulüp Müdürü Yavuz Memiş’te hazır bulundu. Kulüp Başkanı Eşref Güç, daha sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"TFF yetkilileri, stadımızdakii incelemeden sonra eksik konuları tarafımıza bildirildi. Bizde en kısa zamanda eksiklerimizi gidereceğiz. U-19 Kadın Milli Takımımız 13 Eylül'de İtalya ile 15 Eylül’de Galler ile 18 Eylül’de de Kazakistan ile karşılaşaca. Tüm maçlar saat 14.00’da oynanacak. İlçe halkını milli takımımızı desteklemeye davet ediyoruz."

FOTOĞRAF