ERCAN ATA - ANKARA /

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Stuart Baxter ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını hızlandırdı. İlk olarak başkent ekibinde Mustafa Denizli adı geçti. Ancak Cavcav'ın bugün Mehmet Özdilek'i Ankara'ya çağırarak görüştüğü belirtildi.

Bugün yapılan görüşmede tarafların her konuda anlaştığı ve İlhan Cavcav'ın karar vermesi halinde Özdilek'in 2. Gençlerbirliği macerasının başlayabileceği öğrenildi. Genelde anlaşma yaptığı teknik adamları eleştirmekle ünlenen İlhan Cavcav, Stuart Baxter'i iki maç kaybetmesinin ardından eleştirerek görevine son vermişti. Cavcav'ın Ankara'ya çağırarak görüştüğü Mehmet Özdilek ile 2 sezon önce yollarının ayrılmasının ardından şunları söylemişti.

Mehmet Özdilek için neler demişti?

Cavcav, Mehmet Özdilek'e: "Futbolu bırakanlar hemen hoca oluyor. Örneğin Şifo Mehmet! Kendisi ile bir sezon çalıştık. Kendisi çok iyi bir insan ve bana "şunu al bunu al dedi. Ben de ona, "O bize ters" deyince o da bana "benim kariyerim var" diyerek takımdan ayrıldı. Çaykur Rizespor'a gitti. Rizespor'a gitti de ne oldu arkadaşlar. Kayseri Erciyes'e gitti ve o takımı küme düşürdü. Şimdi nerede bu Şifo? Burada önemli olan Şifo, Mehmet, Ahmet değil. Bu şartlarda Türkiye'de hoca bulmak zor" açıklamalarında bulunmuştu.