İstanbul Genç Erkekler Süper Lig A Grubu’nda mücadele eden İhlas Koleji, grubunda oynadığı dördüncü maçında Tenis Eskrim Dağcılık’ı 59-53 yenerek grubunda ikinci galibiyetini aldı.

 Bayrampaşa Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmaya oldukça iyi başlayan lacivert beyazlılar üstünlüğünü rakibine kabul ettirerek karşılaşmayı kazanmayı başardı.

 Maçtan sonra konuşan İhlas Koleji antrenörü Tacettin Çıpa, oldukça zorlu bir grupta yer aldıklarını belirtti. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi rakiplerin arasında bir kolej takımı olarak mücadele ettiklerini ifade eden Çıpa, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

 Grupta oynadıkları maçları değerlendiren Çıpa, “İlk maçımızda Fenerbahçe’ye karşı iyi mücadele ettiğimize inanıyorum. İkinci maçta Ataşehir’i yenerek yolumuza devam ettik. TED maçında da oyuncularım üstlerine düşen görevi yerine getirdiler ve güzel bir galibiyet aldık.” dedi.

 Son olarak İhlas Koleji’nin grup içindeki hedeflerini anlatan Çıpa, önlerinde uzun bir yol olduğunu hedefledikleri maçları kazandıkları takdirde grubu ilk dört içinde bitirerek play-offlara kalacaklarına inandığını söyledi.