Las Vegas,

Amerika'nın Nevada Eyaletine bağlı Las Vegas kentinde 6 Ağustos 14 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Dünya Güreş Şampiyonası'na katılacak Greko -Romen Milli Takımı çalışmalarına devam ediyor. Önceki gün Las Vegas'a varan Milli Takım sporcuları, uçuş sırasında muhtemel meydana gelen Jet/Lag sorununu giderme amacıyla, saat farkına uyum sağlamaya çalışıyor.

Teknik Sorumlu Silah Bora ve Ata Karataş, millerin ortama hemen ayak uydurabilmeleri için müsabakaların başlayacağı saat konusundaadapte olmalarını sağlamaya başladılar.

BORA, "EN İYİ SONUCU ALACAĞIZ"

Defalarca Ay-Yıldızlı formayı giyen ve şu anda Greko-Romen'de Milli Takım sorumluluğunu yapan Salih Bora, "Burada iki hedefimiz var. Önce madalya, ardından 2016 Rio Olimpiyat Oyunları için alacağımız vize. hedefimizin bilincindeyiz. Bolu Aladağ'daki yararlı geçen kamptan sonra buraya çabuk uyum sağyamaya çalışıyoruz. Hedef bu yüzden iki kadameli olduğu için epey büyük" dedi.

KARATAŞ, "GEVŞEMEK YOK"

Greko-Romen Milli Takımı'nın bir diğer sorumlusu olan Ata Karataş'da kamp çalışmalarının yararına dikkati çekerek, "Rio Olimpiyatına vize ve buradaki madalyaya ulaşmak kolay değil. Zoru başarmak Türk sporcusunun bir numaralı hedefidir. Ve biz bunu başarmak için buradayız" dedi.