GÖZTEPE'de geride kalan sezonun ikinci yarısında kadro dışı bırakılan stoper Giray Kaçar'ın Süper Lig'den PTT 1'inci Ligi'ne düşen Medicana Sivasspor'la transfer görüşmesi yapması, yöneticiler tarafından olumlu karşılandı.
Yeni sezonda oynamasa dahi 900 bin TL garanti para alacak olan tecrübeli futbolcuyu, takımda kesinlikle düşünmediklerini belirten Başkan Vekili Talat Papatya, "Giray'ın bize zorluk çıkarmasını istemiyoruz. Kendisiyle görüştük. Futbol hayatını sürdürmek istediğini söyledi. Gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Bir çıkış yolu bulunacağına inanıyoruz" dedi.
OKAN BURUK İMZALIYOR  
Bu arada Göztepe'nin Okan Buruk'la yarın teknik sorumlu olarak sözleşme imzalayacağı bildirildi. Okan Buruk'un kendileriyle prensip anlaşmasına varmasından sonra transfer görüşmeleri yapmak üzere yurt dışına çıktığını belirten Talat Papatya, "Sözleşme imzaladıktan sonra transfere hız vereceğiz. Bu süreçte takımda gidecek ve kalacak isimler de netleşecek" diye konuştu.
Bu arada sarı kırmızılıların Samsunsporlu Murat Gürbüzerol'la ilgilendiği öğrenildi. Futbolseverlerin Manisaspor'dan hatırladığı tecrübeli kanat oyuncusu Zeytinburnu, Konya Anadolu Selçukspor, Akhisar Belediyespor, Balıkesirspor ve Boluspor'da da top koşturdu.  

FOTOĞRAF