Onur ATIŞ/İZMİR,()- SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta cumartesi günü Sarıyer'i Atatürk Stadı'nda ağırlayacak Göztepe'nin son 5 sezon baz alındığında İstanbul temsilcilerine karşı bariz üstünlüğü bulunuyor. Sarı kırmızılılar bu süreçte İstanbul takımlarıyla oynadığı 30 müsabakanın 15'ini kazanırken sadece 7 yenilgi aldı. 8 maçı berabere tamamlayan Göztepe, rakiplerine 42 gol attı, kalesinde 28 gol gördü. İzmir'de de İstanbul takımlarına kolay geçit vermeyen Göz-Göz, yaptığı 15 karşılaşmanın 8'inde sahadan üç puanla ayrıldı.
İzmir'de sadece 3 yenilgi alan sarı kırmızılı ekip, 4 maçta eşitliği bozamadı. Bu haftaki rakibi Sarıyer'le son 5 sezonda 7'nci kez karşı karşıya gelecek Göztepe, Sarıyer'e sadece 1 defa yenildi. 2009-2010 sezonunda Sarıyer'e 1-0'lık skorla mağlup olan sarı kırmızılı ekip, aynı sezon içinde rakibini deplasmanda 2-1 mağlup etti. 2010-11'de karşılaşan iki takımın maçlarından İzmir ekibi 1-0 ve 4-0'lık skorlarla galip ayrıldı. Geçen sezon oynanan iki maç ise 0-0 ve 1-1'lik sonuçlarla berabere tamamladı.
AÇIK TRİBÜN 5 KAPALI 15 LİRA
Sarıyer maçında, 116 gün sonra taraftarının karşısına çıkmaya hazırlanan Göztepe'de bilet fiyatları açıklandı. Geçen sezon Hatayspor ile oynanan Play off yarı final müsabakasında yapılan kötü ve çirkin tezahürat yüzünden bu sezon Kahramanmaraş'ı boş tribünler önünde ağırlayan sarı kırmızılılarda Sarıyer karşılaşmasının biletleri açık tirübün 5, kapalı tribün 15 TL'den satışa sunuldu. Biletlerin çumartesi günü saat 15.00'e kadar Göztepe mağazalarında satılacağı belirtildi.