SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü sezonun ilk maçında Gölbaşı ile deplasmanda karşılaşacak Göztepe'de teknik direktörü Suat Kaya defans bloğunu kafasında kurarken, hücum hattını kimlerden oluşturacağına karar veremedi.
Ankara'da kaleyi Oğuzhan'a emanet edecek olan Suat Kaya, savunma dörtlüsünde Ramiz, Burak, Sabutay ve İsa'ya görev verecek. Orta alanın göbeğinde Ertuğrul-Cihan ikilisini oynatmayı planlayan Suat Kaya, sol kanada Halil'i yerleştirecek.
Suat Kaya, en büyük sıkıntıyı ise sağ kanat ve forvette yaşıyor. Enes'in artan performansını göz önünde bulunduracak genç teknik adamın genç oyuncuyu Samed'in yerine orta sahanın sağına koyup, ileride Mustafa-Timur ikilisini görevlendirmesi bekleniyor. Ancak maça tek forvetle de çıkma ihtimali bulunan Suat Kaya'nın Matteus'u da orta sahaya yerleştirmesi ve tek forvet olarak Timur ya da Mustafa ikilisinden birini tercih etmesi de olasılıklar arasında yer alıyor.
KAYA'YA SÜRPRİZ
Bu arada Suat Kaya, 47'nci yaşına adım atmanın mutluluğunu sarı kırmızılı futbolcular ve yardımcılarıyla kutladı. Antrenmandan önce Adnan Süvari Tesisleri'nde yapılan sürpriz doğum günü partisinde kendisi için hazırlanan pastanın üzerindeki mumlara üfleyen Suat Kaya, şampiyonluk dileğinde bulundu.