Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, ()-

GÖZTEPE Teknik Direktörü Metin Diyadin ara transferde son olarak kadroya katılan Antalyasporlu golcü Lamine Diarra'yı ilk on birde görevlendirdi. Göztepe tribünleri Serdar Özbayraktar ile çift forvet olarak sahaya çıkan Senagalli golcüye büyük ilgi gösterdi. İlk kez sarı kırmızılı formayı sırtına geçiren Diarra mükemmel bir gole imza attı. Kadrosunda 7 yabancısı bulunan Göz-Göz'de Diyadin statü gereği Robert Maah ve Björn Vlemincx'i ise 18 kişilik kadroya dahil etmedi.

Hafta içinde gribal enfeksiyon nedeniyle 4 gün idmana katılamayan orta saha oyuncusu Aleksandre Cleyton karşılaşmaya kulübede başladı. Sarı-kırmızılılarda stoper kaptan Giray Kaçar ise kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemedi. Giray'ın yokluğunda savunmanın göbeğinde orta sahada görev yapan Özgür oynadı.

Metin Diyadin, iki hafta önceki Adanaspor karşılaşmasının ilk on birinden Giray'ın yanı sıra 2 değişikliğe daha gitti. Deneyimli çalıştırıcı sol bek Hakan'ı kızağa çekip Mehmet Erdem'i sahaya sürdü. Mirkan'ı da kulübede oturtan Diyadin, Diarra'ya hücum hattında şans tanıdı. Karşılaşmayı izleyen yaklaşık 1500 Göztepeli futbolseverler maçtan önce futbolculara büyük sevgi gösterilerinde bulunurken, Metin Diyadin'i ise yuhaladı. Taraftarın tavrı karşısında Diyadin büyük bir şok yaşadı. Şanlıurfaspor'u ise 20 kadar seveni kale arkası tribününde yalnız bırakmadı.