SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ilk 3 haftayı 7 puanla geçen Göztepe'nin teknik direktörü Suat Kaya, "Futbolcularım şu an üçüncü vitesteyse, zirve için vitesi büyütmeliyiz" dedi.
Şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını tekrarlayan Suat Kaya, takımın ilk haftalardaki performansıntan memnun olduğunu söyledi, "Sonuçta bu ligin hedef takımıyız. Her rakip bize karşı farklı şekilde motive oluyor. Müthiş bir yönetim ve taraftarımız var. Ancak tempoyu artırmak zorundayız. Futbolcular şu an üçüncü vitesteyse, zirve için vitesi büyütmeliyiz" diye konuştu.
Cumartesi günü oynayacakları Sarıyer maçında bu sezon ilk kez iç sahada taraftarlarıyla buluşacaklarını hatırlatan Suat Kaya, "Aylar sonra İzmir'de taraftar huzuruna çıkacağımız için heyecanlıyız. Bu bizi ekstra motive ediyor. Onlara galibiyet armağan edeceğiz" dedi.
İlk haftaların eleştirilen ismi Cihan'a da kol kanat geren Suat Kaya, "Cihan bizim kaptanımız. İnegölspor deplasmanında taktik gereği oyundan çıktı. İlerleyen haftalarda ona ve tecrübesine çok ihtiyacımız olacak" ifadelerini kullandı.