İKİNCİ Lig Kırmızı Grup'ta lider Bandırmaspor'la şampiyonluk için çekişen Göztepe, fikstüre avantajına güveniyor. Sportif direktör Bülent Ataman, Bandırma'nın son 7 maçın 3'ünü ilk 5'te, 2'sini ise düşme potasında yer alan takımlarla oynayacağını hatırlatırken, kendilerinin daha rahat konumdaki takımlarla karşılaşacaklarını söyledi. Ataman, "Maç sahada kazanılır. Ancak, fikstür olarak rakibimizden daha avantajlıyız. Bunu göz önünde bulundurak, Bandırma'nın bizden daha çok kayıp yaşayacağına inanıyoruz" diye konuştu.
Kalan 7 haftada kendilerinin 3, Bandırmaspor'un 4 deplasmana gideceğini kaydeden Bülent Ataman, "Bu avantajı değerlendireceğiz" dedi. 50 puanla ikinci basamakta yer alan Göztepe, pazar günü Birlik Nakliyet Düzyurtspor'u ağırladıktan sonra, Pazarspor (D), Ankaragücü, Kocaeli Birlikspor (D), Gümüşhanespor, Kırklarelispor ve Nazilli Belediyespor (D) ile oynayacak. 54 puanlı lider Bandırmaspor ise Nazilli Belediyespor deplasmanından sonra, Gölbaşıspor, Kahramanmaraşspor (D), İnegölspor, Sarıyer (D), Hatayspor ve Altay (D) ile puan mücadelesine çıkacak.
UMUT'TAN İYİ HABER
SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü Atatürk Stadı'nda oynayacağı Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçının hazırlıklarını sürdüren Göztepe'ye Umut'tan iyi haber var. Sarı kırmızılılarda sakatlığı yüzünden geçen hafta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında oynayamayan tecrübeli orta saha oyuncusunun takımla çalışmalara katılması sevinç yarattı. Umut'un görev verilmesi durumunda oynaması bekleniyor. Sakatlığı süren Emre ve Tolga'nın yanı sıra cezalı Sabutay ise Düzyurtspor müsabakasında sahada olmayacak.