TFF 1'inci Lig takımlarından Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, golcü transferinde Adis Jahovic ile ilgili yaşanabilecek aksiklere karşılık B planlarının hazır olduğunu söyledi.
Makedon futbolcuyla anlaşamamaları halinde Dinamo Bukreş'in santrforu Herlem Gnohere ile Alanyasporlu Jonathan Ayite'yi listelerinde tuttuklarını ifade eden Buruk, "Dinamo Bukreş, İtalya'dan yeni bir forvet aldı. Gnohere'yi satmayı planlıyorlar. Ancak maliyeti 600 bin Euro. Aytemiz Alanyaspor'un da Ayite'nin yerine başka bir ismi transfer etmesi gündemde. Yeni bir forvet alırlarsa Ayite'yle yolları ayıracaklar. Bu üç oyuncudan birine Göztepe forması giydirmeyi düşünüyoruz" diye konuştu. 
Orta saha sorununu Gençlerbirliği'nde Doğa'yı transfer ederek çözdüklerini hatırlatan Okan Buruk, "Golcü dışında başka bir takviye yapmayacağız" dedi.
Kadro dışı olan Leroy George'un da her an takıma dahil olabileceğini söyleyen Buruk, "Yeni sezonda alacağı ücretinde indirime giderse, yönetim George'u affetmeyi planlıyor. Şu anda görüşmeler sürüyor" dedi.
Göztepeli taraftarlar da Surinam asıllı Hollandalı kanat oyuncusunun takımdan kalmasını istiyor. Göztepeliler.com'un sosyal medyada yaptığı "Leroy George takımda kalmalı mı?" anketine katılan 920 kişiden yüzde 73'ü George'un bu sezon da sarı-kırmızılı formayı giymesinden yana olduğu görüşünde birleşti. 

FOTOĞRAF