PTT 1'inci Ligi'nde stoper arayışını sürdüren Göztepe, Antalyasporlu Lokman Gör'de karar kıldı.
Geçen sezon ikinci yarıda kiralık olarak forma giyen Gençer konusunda Medipol Başakşehir'den olumlu cevap alamayan sarı kırmızılılar, 26 yaşındaki Lokman'la prensipte el sıkıştı. Pendikspor'da profesyonel olduktan sonra Antalya'nın dışında Samsunspor, Osmanlıspor ve geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Şanlıurfaspor formaları giyen Lokman pazartesi günü İzmir'e gelecek. Antalyaspor'da 2014-15 sezonunda Süper Lig'e çıkma sevinci yaşayan futbolcu son dakika pürüzü çıkmaması halinde pazartesi resmi sözleşme imzalayıp takıma katılacak.
Transferde son olarak kaleye Trabzonspor'dan 20 yaşındaki Yavuz Aygün'ü alan Göztepe'nin Göktuğ'un önünü kapamamak için böyle bir hamle yaptığı öğrenildi. Bu sezon birinci kaleci olarak Beşiktaş'tan transfer edilen Günay'ı tercih edecek Göztepe, altyapıdan çıkıp 4 yıldır şans bekleyen 20 yaşındaki Göktuğ'u ikinci kaleci yapacağı öğrenildi. Yavuz ise takımın üçüncü kalecisi olacak. Sarı-kırmızılıların genç Yavuz yerine tecrübeli bir kaleci alınması durumunda Göktuğ'un kadroya giremeyeceği düşüncesiyle hareket ettiği belirtildi. Erzurum Palandöken kampını tamamlayan Göztepea, ntrenmanlara pazartesi günü yeniden başlayacak.
KOMBİNEDE BÜYÜK HEDEF
Yeni sezonda iç saha maçlarını Doğanlar'da inşa edilen Yeni Bornova Stadı'nda oynayacak Göztepe, tüm koltukları kombine olarak satmayı hedefliyor. Mevcut hali 6-7 bin kapasiteli olan stat için kombineler ağustos ayının ilk haftasında satışa çıkacak. Göztepe, genç taraftara sürpriz yaparak stat kapasitesinin yüzde 10'u kadar öğrenci kombinesi de bastıracak. Yeni statta şampiyonluğa oynamayı hedefleyen sarı-kırmızılılar, tüm biletleri kombine olarak satıp sezon içinde tek maçlık bilet satışa çıkarmamayı planlıyor.

FOTOĞRAFLI