Onur ATIŞ/İZMİR,()-
DİYADİN İLK DEFA TARAFTARIN KARŞISINDA
Göztepe'de Suat Kaya'nın yerine 10'uncu haftada göreve başlayan teknik direktör Metin Diyadin, İzmir'de ilk kez taraftarların karşısına çıktı. Diyadin'in gövreve gelmesinden sonra iç sahadaki Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçını seyircisiz oynayan, Pazarspor'u da Sakarya'da ağırlayan sarı kırmızılı ekip, 12 Ekim'deki Bandırmaspor karşılaşmasından sonra İzmir'de seyircisine kavuştu. Göztepeliler maçtan önce tecrübeli teknik adamı tribünlere çağırarak sevgi gösterisinde bulundu.
SİFTAH YAPTILAR 
Metin Diyadin'in Göztepe'nin başında olduğu dönemde ligde forma yüzü göremeyen Metin Depe ve Matteus Şenkal, Kocaeli Birlikspor maçında siftah yaptı. Metin, cezalı Sabutay'ın yerine defansın göbeğinde görev alırken Matteus da yine cezalı Hasan'ın yokluğunda orta alanda şans buldu. Bir diğer cezalı oyuncu Ertuğrul'un yerine Tolga 11'de sahaya çıkarken, Umut'u yedekte bırakan Metin Diyadin, Samed'e forma verdi. Sakat olan kaleci Egemen ve Cihan ise kadroda yer almadı.
KEMAL KILIÇ'A TEPKİ
Göztepeli taraftarlar, Kocaeli Birlikspor teknik direktörü Kemal Kılıç'a büyük tepki gösterdi. Sarı kırmızılı ekibin PTT 1'inci Lig'den düştüğü 2012-2013 sezonunda takımın başında olan Kemal Kılıç, hafta içinde yaptığı açıklamada "Göztepe taraftarına mahcubum" diye konuşmuştu.
SOĞUK HAVA TRİBÜNLERİ VURDU
İzmir'i etkisi altına alan soğuk hava tribünleri de vurdu. Haftalar sonra İzmir'e dönen sarı kırmızılı ekibe Alsancak Stadı'nda yaklaşık 3000 taraftarı destek verdi.
HALİL 10'UNCU DAKİKADA SAKATLANDI
Öte yandan Göztepe'nin genç oyuncusu Halil Akbunar, müsabakanın hünüz 10'uncu dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı. Sağ arka adalesinden sorun yaşayan Halil, tedavisinin ardından oyuna döndü. Ancak girdiği ikili mücadele sonucunda yine yerde kalan genç futbolcu, yerini Umut'a bırakmak zorunda kaldı.