TFF 1'inci Lig'de Göztepe ve Eskişehirspor yarın Doğanlar'daki Bornova Stadı'nda kozlarını paylaşacak. İki takımı 32 yıl sonra yeniden karşı karşıya getirecek zorlu randevu saat 19.00'da başlayacak.
Serkan Tokat'ın düdük çalacağı müsabakada Serkan Çimen ve Oğuz Terzi bayraklarıyla Tokat'a yardımcı olacak. Göztepe'de cezalı olan Tayfur'un yanı sıra sakatlıkları devam eden Emre Can, Tanju, Salim ve kaleci Yavuz kadroda yer almayacak. Togo Milli Takımı'ndan sakat dönen Segbefia'nın durumu ise maç saatinde netlik kazanacak. TRT Spor'dan naklen yayınlanacak karşılaşmanın bilet fiyatları VIP tribünü 70, numaralı tribün 37, maraton 20 ve kale arkası da 10 TL olarak belirlendi. 

Konuk Eskişehirspor taraftarına kale arkası tirübününde 355 kişilik yer ayrıldı. Göztepe Teknik Direktör Okan Buruk, rakiplerinin ligde yenilmeyen tek takım olduğuna dikkat çekerek zor bir doksan dakikanın kendilerini beklediğini söyledi. Tüm takımın çok iyi motive olduğunu dile getiren genç çalıştırıcı, "Zirve yarışında kritik maçlardan birine çıkacağız. Taraftarımızın stadı doldurmasını bekliyoruz. Kendi futbolumuzu oynarsak 3 puanı alırız. Eskişehirspor'un da önemli oyuncuları var, dikkatli olacağız" dedi.
Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan da kulübün resmi sitesine yaptığı değerlendirmede futbolseverlere çok iyi bir maç izleteceklerini ve kazanan tarafın kendileri olacağını söyledi.