SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta lider Bandırmaspor'u 5 puan geriden takip eden Göztepe'nin ligin 10'uncu haftasında takımın başına getirildiği Metin Diyadin, zirveyi bir türlü yakalayamadı.
Mutlak şampiyonluk hedefleyen Göztepe'yi Bandırmaspor'un 6 puan gerisinde 2'nci sırada devralan Metin Diyadin, 15 maçta farkı yalnız 1 puan eritebildi. Sarı kırmızılılar, Metin Diyadin yönetiminde sezon içinde rakibiyle farkı en fazla 3 puana düşürebildi.
Ligde en son 22'nci haftasında Bandırmaspor'la arasında 3 puan fark bulunan Göztepe, üst üste 2 beraberliğin ardından rakibiyle deplasmanda oynadığı erken finalden de 1 puanla ayrıldı.
Suat Kaya'nın yerine takımı devralan Metin Diyadin, tablonun istedikleri gibi olmadığını ama yarışı bırakmayacaklarını tekrarladı, "İkincilik asla başarı değil. Hepimiz bunun farkındayız. Kalan 9 maçımız var. Bu süreçte çok şey değişecektir" dedi:
YİNE STAT ARIYOR
Alsancak Stadı'nın kapatılmasıyla sezon başından bu yana iç saha maçlarını oynayacak tesis arayışına giren Göztepe, bu kez de Menemen İlçe Stadı'nı gündemine aldı. İzmir Atatürk Stadı'nın zemininden şikayetçi olan, bu sezon Sakarya'da bile iç saha maçı oynayan Göztepe yönetimi, bu konuda Menemen Belediyespor'la temasa gecti.