PTT 1'inci Lig'de yaşanan hayal kırıklığının ardından Süper Lig umutlarını gelecek sezona erteleyen Göztepe, Manisaspor'u 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Taner Taşkın'ı gündemine aldı.  Daha önce teknik adamlık için Yılmaz Vural, Sergen Yalçın ve Okan Buruk gibi isimleri yönetim kurulu toplantısında tartışmaya açan Başkan Mehmet Sepil'in Manisaspor'la ipleri koparan Taşkın'la ön görüşme yaptığı öğrenildi. İzmir'de bir araya gelen ikilinin PTT 1'inci Lig'de sezonun sona ermesinin ardından detaylı konuşacağı ifade edildi. 
Taner Taşkın Göztepe cephesinden kendisine gelen teklifi doğruladı. Deneyimli teknik adam, "Manisaspor'da çalışmayacağımı açıkladıktan sonra PTT 1'inci Lig ve 2'nci Lig'den pek çok kulüpten teklif aldım. Göztepe de bu kulüplerin arasında yer alıyor. Ancak şu an alilemle birlikteyim. Düşünmek için bir hafta süre istedim. Ailemle de görüştükten sonra gelecek sezon için kararımı vereceğim" dedi.
Taner Taşkın son 5 yılda Menemen Belediyespor'u 3'üncü Lig'de 2'nci Lig'e, Manisaspor'u da bu sezon 2'nci Lig'den PTT 1'inci Lig'e çıkarmayı başardı.