PTT 1'inci Lig'de cumartesi günü sahasında Alima Yeni Malatyaspor'u konuk edecek Göztepe'de kritik karşılaşma öncesi savunmada sıkıntı yaşanıyor.
Kaptan Giray'ın kadro dışı kaldığı, zaman zaman stoperde oynayan Özgür'ün de cezalı olduğu sarı kırmızılılarda Cemil'in sakatlanması Teknik Direktör Önder Özen'i zor durumda bıraktı. Savunmanın göbeğinde alternatifi kalmayan Özen, Serkan ya da Hakan Arslan'ın yanı sıra orta sahanın dinamosu Gosso'yu stopere çekebileceğini söyledi.
Şu anda kimi oynatacağına karar veremediğini belirten teknik adam, "Cemil hafta başında beri takımla idmanlara katılamadı, sadece yürüyüş yaptı. Savunmamız şu an zor durumda" diye konuştu. 
Şartlar ne olursa olsun sahadan 3 puanla ayrılacaklarını ifade eden Önder Özen, "Yeni Malatyaspor, Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde çok iyi çıkış yakaladı. Biz de fizik ve moral olarak daha iyi duruma geldik. Alima Yeni Malatyaspor karşısında pozitif yapımızı skora da yansıtacağız" diye konuştu.
Geçen hafta Balıkesirspor deplasmanına götürmediği Leroy George ve Kerem Şeras'ı yeniden kadroya alıp, iki futbolcuya da ilk 11'de şans vermesi beklenen Önder Özen'in golcü Lamine Diarra'yı ise yedek oturtacağı öğrenildi. Öte yandan sözleşmesinin feshedileceği bildirilen Giray'ın yerine takımın birinci kaptanı Jacques Gosso oldu. Gosso'nun ardından ikinci kaptan Serdar, üçüncü kaptan ise kaleci Gökhan olarak belirlendi.