Onur ATIŞ / İZMİR, ()- PTT 1'inci Ligi'nde art arda Samsunspor ve Boluspor galibiyetleriyle zirve yarışında iddialı konuma gelen Göztepe, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki macerasına gençlerle devam edecek.
Perşembe günü 3'üncü Tur maçında Atatürk Stadı'nda Nazlli Belediyespor'u konuk edecek olan sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Metin Diyadin, maçta İsmal Can, Tuncay, Fatih Kurucuk, Göktuğ, Alican ve Salim'le tur arayacağını açıkladı. "Kupa gençlere emanet" diyen Metin Diyadin, şöyle devam etti:
"Nazilli'yi eleyip gruplara kalsak bile genç futbolcularımızla yola devam edeceğiz. Zaten çok kısıtlı kadromuz var. Sakatlıklar belimi büküyor. Oyuncularımıza da sorumluluk yüklemeliyiz. Asla Türkiye Kupası maçlarımızı küçümsediğimiz düşünülmesin. Gençlerimiz turnuvanın hakkını verecek." 

Öte yandan Benjamin Fuchs'un kadro dışı kalması, Erkan'ın da stopere kaydırılmasıyla zorunlu olarak iki maçtır sağ beke geçen orta saha oyuncu Emre Aygün performansıyla tam not aldı. Gerçek pozisyonu sağ açık ve forvet olan tecrübeli futbolcu hem defansta hem de ofansta başarılı bir görüntü sergileyerek yerini yadırgamadı. Göztepe'de öne çıkardığı golcü kimliğinin ardından rakip atakları savunan Emre'den memnun olduğunu dile getiren Metin Diyadin, "Oyuncum görevini büyük bir istekle yapıyor. Samsunspor ve Boluspor karşılaşmalarında oynadığı futbol herkes tarafından alkışlandı. Devre arasına kadar bu şekilde devam edebiliriz" diye konuştu.   FOTOĞRAFLI