SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta cuma günü Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a oynayacak olan Göztepe, deplasman başarısını sürdürerek 3 puan almayı hedefliyor.
Bu sezon dış sahada oynadığı 13 maçta da bileği bükülmeyen Göztepe, Türkiye Lig'lerinde deplasmanda yenilmeyen tek takım olmanın gururunu yaşıyor. Göztepe, 13 maçta 5 galibiyet, 8 beraberlik aldı, 24 gol atıp 13 gol yedi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ise sezon başından bu yana evindeki 13 müsabakada sadece 1 kez yenildi, 8 galibiyet, 4 beraberlik aldı, attığı 22 gole karşılık kalesinde 9 gol gördü.
Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin zor bir maça çıkacaklarını belirterek, "Play off mücadelesi veren rakibimiz evinde oldukça başarılı. Diyarbakır deplasmanları İzmir takımları için her zaman zor geçmiştir. Beraberlik dahi şampiyonluk umutlarımızı zedeler. Tek hedefimiz galibiyet" dedi.
Cezalı Ümit ve Hasan Küççük ile sakatlar Emre ve Tolga'dan yararlanamacağını ifade eden Metin Diyadin, "Timur, Ertuğrul ve Mehmet'in cezaları bitti. Kadromun kalitesine güveniyorum" diye konuştu. Bu arada Umut'un tedavisinin sürdüğü, tecrübeli futbolcunun durumunun maç saatinde netleşeceği bildirildi.