PTT 1'inci Lig'de yeni sezona iddialı hazırlanan Göztepe iç transferde kaleci Gökhan Değirmenci, orta saha oyuncusu Özgür İleri ve sağ bek Serkan Kurtuluş'la yollarını ayırdı.
Geçen sezon yapılan astronomik harcamaları dikkate alarak yeni dönemde kemer sıkma politikası uygulayan Başkan Mehmet Sepil, yıllık maliyeti 1 milyon 250 bin TL olan Gökhan'ın yanı sıra 900'er bin alması gereken Serkan ile Özgür'le görüşeren Sepil, üç oyuncunun sözleşmelerini karşılıklı anlaşmayla feshederek önümüzdeki sezon 3 milyon 50 bin TL ödemekten kurtuldu.
Bu arada teknik drirektör Okan Buruk'un geçen sezonun özellikle ilk yarısında gösterdiği performansla dikkat çeken Leroy George'dan yararlanabileceğini yönetime ilettiği öğerenildi. Bu gelişme üzerine yönetim 2017 yılına kadar mukavelesi bulunan Surinam asıllı Hollandalı futbolcudan yıllık 1 milyon 300 bin TL olan ücretine 900 bin TL'ye indirmesini istedi. George, yönetimin istediği rakamı kabul ederse 7 Temmuz'da başlayacak yeni sezon hazırlıklarında yer alabilecek.
Göztepe'nun prensipte anlaştığı Galatasaraylı stoper Emre Can Coşkun da yarın sözleşme imzalayacak. 
UMUT NAYİR DE BİTİYOR 
Göztepe yönetimi, Osmanlısporlu Umut Nayir transferinin bitmek üzere olduğu öğrenildi. Oyuncuyu 1 sezonluğuna kiralama konusunda Başkent temsilcisiyle anlaşan yönetim genç forvete bu hafta içinde imza attırması bekleniyor. Göztepe, 23 yaşındaki Umut'un yanı sıra bir de yabancı golcü almayı planlıyor.