" Serhan TÜRK,İstanbul- Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 3-2 yendikleri maçtan sonra açıklamalarda bulundu. Çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirtin Yasin " 2-0'dan sonra çok iyi bir geri dönüş yaptık. İnşallah sonunda da şampiyon oluruz" dedi. Yasin Öztekin son haftalar da ki iyi oyunu ile alakalı olarak da şunları söyledi:

"Pes etseydim zaten Galatasaray'a gelmezdim. Her zaman çalışan bir insanım. Buraya çalışarak, çok emek vererek geldim. Allah büyük, yolumu açıyor. Ben de elimden gelenin en iyisini yaparak takıma katkı vermeye çalışıyorum. Bunu da her hafta daha iyi yaptığımı düşünüyorum. Hocama teşekkür ediyorum, beni oynatıyor. Ben de onun yüzünü kara çıkartmıyorum. Bundan sonra da inşallah daha iyi olur. Çünkü zaman geçtikçe daha iyi oynuyorum." "Hocanın kararı saygı duyuyorum" Süper Lig'de geçen hafta İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kaldıkları maçta iyi oynamasına rağmen oyundan alınması hakkın da da konuşan Yasin,"Hocanın kararı saygı duyuyorum. Ama maçın 2-0'dan sonra 2-2 olmaması lazım. Çünkü büyük takımız.

Orada 2 puanı kaybettik ama bugün de telafi ettik. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bundan sonra da inşallah tek tek maçları kazanıp şampiyon oluruz.Oyundan alınan ben, Sneijder, Burak ya da başkası da olabilirdi. Bence hata değil. O yüzden hocama hiç dargın olmadım. O beni oynattı ve buralara getirdi. O yüzden bundan sonra da çıkartırsa çıkartır, çıkartmazsa da elimden geleni yaparım" ifadelerini kullandı. "Yarın da keyifle maç izleyeceğiz" Yasin Öztekin, takım arkadaşı Wesley Sneijder ile çok iyi anlaştığını belirterek, "Sneijder oynadığım en iyi 10 numara. Onun pasları, oyun anlayışı bana çok yarıyor. Beni daha çok yükseltiyor. O yüzden ona ayrıca teşekkür ediyorum. Antrenmanda da iyi anlaşıyoruz. Kendisi çok iyi bir insan. İyi ki onunla beraber oynuyorum" şeklinde konuştu. Genç futbolcu yarın akşam oynanılacak olan Fenerbahçe- Beşiktaş maçı ile alakalı olarak sorulan soruya ise "Evde oturup maç izleyeceğiz. Bugün çok zorlu maçtı. İlk yarıda beklemediğimiz bir sonuç aldık. Allah'ıma şükür 3-2 yendik. Yarın da keyifle maç izleyeceğiz" diye konuştu.