Ömür AVCI/ ARHEİM,(Hollanda),() - TRABZONSPOR, Hollanda kampındaki hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

WARİS KAMPA KATILDI

Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde Arnheim kentinin Renkum kasabasında kamp yapılan otelin sahasında gerçekleştirilen çalışmaya sakatlığı nedeniyle 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Deniz Yılmaz ile hafif sakatlıkları bulunan Sefa Yılmaz ile Aytaç Kara katılmadı. Tatil için gittiği ülkesinde sıtma geçiren Waris ise, bugün Hollanda’ya gelerek kampa dahil oldu. Waris, antrenmanda takımla birlikte ısınma ve pas çalışması yaptı, ardından tek başına düz koşu ve kuvvet antrenmanı gerçekleştirdi. Bordo-mavili oyuncular da pas ve şut çalışmasının ardından yarı sahada iki grup halinde savunma ve hücum antrenmanı yaptı. Ayrıca Hakan Arıkan’ın ayrılmasının ardından A2 takımından çağırılan kaleci Yavuz Aygün de Hollanda’ya gelerek bu akşam takımla ilk antrenmanına çıktı. Antrenmanın son bölümünde Teknik Direktör Şota Arveladze, top sektirerek mini bir şov yapmayı da ihmal etmedi.

ŞOTA’YA BİR YARDIMCI DAHA

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şota Arveladze’nin bir yardımcısı daha göreve başladı. Gürcü antrenör Giorgi Devdariani, bu akşamki çalışmada ilk kez bordo-mavili takımın teknik heyetinde yer aldı.