Başkan Erol Bedir: "Sabri de kadromuzda görmek istediğimiz oyunculardan birisi"


 

Kayserispor yeni sezon hazırlıklarına yaptığı antrenman ile başladı.

Kayserispor'un ilk antrenmanına izinli olan Deniz Türüç, Kana Bıyık, Welliton, Mendes katılmadı. Sarı kırmızılı takımın ilk çalışmasına genç oyunculardan Mert Ilıman, Mert Özyıldırım ve Furkan Yaman da katıldı. Kayserispor Teknik Direktörü Mario Sumudica sarı kırmızılı futbolcularla ilk antrenman öncesi tercüman aracılığıyla tanışarak bir konuşma yaptı. Sumudica oyunculara antrenman ve diğer prensipleriyle ilgili uyarılarda bulundu. Kayserispor'un yeni teknik direktörü Türkiye'de bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Savaşan ve forması için ter döken oyuncular istiyorum. Benim için kim çok çalışırsa forma onundur" dedi.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir ise, sarı kırmızılı takımın sportif menajerliğine Erdem Kemaloğlu'nun getirildiğini teknik kadroda ise Kayserili genç teknik direktörlerden Hakan Ertürk'ün görev aldığını söyledi. Kayserispor'un bir stoper, bir defansif özellikli orta saha oyuncusu ve forvet alıp transferi kapatacağını belirten Bedir, "Şu anda transferde bir fren yaptık. Acele etmiyoruz. Teknik direktörümüz takımı gördükten sonra ve takımlardan ayrılacak oyuncuların durumları belirlendikten sonra kadromuza gerekli takviyeleri yapacağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Erol Bedir, "Sabri konusunda da şu ana kadar Türkiye Süper Ligi'nde en fazla oyuncuyu kadromuza katan bir kulüp olduk. Sabri de kadromuzda görmek istediğimiz oyunculardan birisi. Menajeri ile yaptığımız görüşmede yarın Kayseri'ye gelmesini bekliyoruz" diye konuştu.