ESKİŞEHİRSPOR'un kendi sahasında Giresunspor'u 1-0 yenerek Play-Off'ta finale çıktığı maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik sorumluları karşılaşmayı değerlendirdi.

Eskişehirspor Yardımcı Antrenörü Mustafa Doğan finale kaldıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, "Finale kaldığımız için çok mutluyuz. Biz buraya gelirken bir amaç için gelmiştik. Bir hedef koymuştuk. Bu da Süper Lig'e çıkmaktı. Normal şartlarda bunu başaramadık. Ama Play- Off'lardan finale kaldığımız için çok mutluyuz. Artık finali bekliyoruz" diye konuştu.

Giresunspor Teknik Direktör Yücel İldiz de hatalı pas nedeniyle kalelerinde golü gördüklerini belirtti. Üzgün olduklarını ifade eden İldiz şunları söyledi:

"Öncelikle Play-Off'a kalmak istiyorduk. Play-Off'a kalmışken final oynamak istiyorduk. Finalde de lige çıkmak istiyorduk. Eskişehirspor gibi ligin favori bir ekibine düştük. İlk maçımız da çok çetin geçti. Giresun'da berabere kaldığımız müsabakada kazanabilirdik. Herkesin beğeneceği bir müsabaka oldu. Bugünkü müsabakada Eskişehirspor daha iyi başladı. Maalesef kendi hatalarımızdan, pas hatası yaptık, bir tane gol yedik. Bu bizi demoralize etti. Oyuna ortak olmaya çalıştık daha sonra. Özellikle son yarım saat epey toparladık. Eskişehir'in de pozisyonları vardı, farkı açabilirdi. Ama biz de yakaladık. Sonuç olarak maalesef kaybettik. Çok üzgünüz. Eskişehirspor'a finalde başarılar dileriz."