İSTANBUL /

Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül, Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu ile sahada yaşadığı olayı sosyal medyadan da anlattı.

Twitter hesabından yaşananları anlatan Gönül, Tekelioğlu'nun, 'Fenerbahçe'ye gelince demek böyle oluyormuş' sözlerine de yanıt verdi.

Sarı-lacivertli futbolcu şu ifadeleri kullandı;

"Kazandığımız için mutluyum. Söylemem gereken şeyler olduğu için geldim buraya. Benim nasıl bir oyuncu olduğumu herkes bilir. Bir pozisyonda 2 oyuncu birbirine sert girince, rakip takımın hocası ortalığı germek için hareketler yaptı. Ben onun yanına gittim. Rakip hocaya "Hocam bari sen yapma, ortalığı yatıştırman lazım" deyince "Hadi lan, bak sen işine, sanane lan" diye cevap verdi. Böyle cevap verilince de bazen susamıyoruz. Belli bir yere kadar sabredebiliyoruz.. İnsanlar dışarıda nasılsa, sahada da aynısı olmalıdır. Sadece bu kadarını söyleyebiliyorum. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Öncelikle Sadi Hoca'nın söyledikleri doğru değil. Kendisini tanımam. Ayrıca yine kendisinin söylediği gibi bana anlattığım pozisyonda "sen nereden geldin?" diye bir şey söylemedi. Herkesin gözü önünde cereyan eden pozisyonda bana söylediklerini yayıncı kuruluşta en hafif şekliyle anlattım. Beni başkaları ile karıştırmasın. Değil Fenerbahçe'de, amatör ligde dahi oynasam ben buyum. Değişmem."