ERCAN ATA,ANKARA /

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın hafta içerisinde yaptığı "sakal" açıklaması, gündem yaratmıştı. Bu hafta Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor maçına sakallı mı çıkacağı merak konusu olmuştu.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın ligde oynayan sakallı futbolcularla ilgili yaptığı açıklama Türkiye ve uluslararası basında geniş yankı uyandırmıştı.

Gençlerbirliği'nde sakallı futbolcuların sahaya nasıl çıkacağı merak konusu olmuştu. Bugün oynanan Gençlerbirliği, Kardemir Karabükspor karşılaşmasına kadar futbolculardan Sedat Bayrak, Hakan Aslantaş, Uğur Çiftçi, Nizamettin Çalışkan, Tomic, Artun Akçakın, Doğa Kaya, İrfan Can Kahveci ve Gosso sakal bırakıyordu.

İLHAN BAŞKANA FUTBOLCULARDAN DESTEK

Bugün sahaya ilk 11'de yer alan Hakan, Doğa, Tomic ve İrfan Can'ın sakallarını kestiği dikkatlerden kaçmadı. Yedek kulübesinde yer alan Sedat ve Artun'un da traş olduğu gözlerden kaçmadı.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, hafta içerisinde Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç ve futbolcular Olcay Şahan, Selçuk İnan ve Volkan Demirel'i sakalları konusunda eleştiri konusu yapmıştı.