ANTALYASPOR Başkanı Gültekin Gencer, Fenerbahçe maçından sonra Aziz Yıldırım'ın 4-2'lik yenilgide gündemi değiştirmek için ezeli rakibi olan Galatasaray'a tavır takındığını ileri sürdü.
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Fenerbahçe maçını protokol tribününde izleyen  Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kırmızı beyazlı kulübün yönetimine karşı bir tavır olarak nitelendirdi. Geancer, Yıldırım'ın Anadolu takımlarını küçümseyici tavırlarına her fırsatta tepki gösterdiğini öne sürerek şunları söyledi:
"Herkes bunu çok iyi bilmeli. Lig, sadece İstanbul takımlarından ibaret değil. Bu lig 18 takımdan ibarettir. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dünkü maçta da kendi hatalarını kapatmak ve gündemi değiştirmek için çaba harcadı. Benim tepkimi de ciddiye almaması bunu gösteriyor. Aziz Yıldırım, alınan farklı yenilgiden sonra 'Gündemi nasıl değiştirebilirim?' diye düşündü. Bunun için de ezeli rakipleri için söylemler içine girdi. Kendisine olan tepkileri gölgede bırakmak için ezeli rakibi Galatasaray'a tavır takındı."
Antalyaspor'un Fenerbahçe karşısında sergilediğini futbolu ve alınan galibiyeti de değerlendiren Başkan Gültekin Gencer, şöyle konuştu:
"İkinci yarıya yepyeni bir teknik kadro ve yeni tranferlerle girdik. Süper Lig yolunda ciddi adımlar atmıştık. Adımlarımız olumsuz olumlu eleştirildi. Bu da gayet normal. Her görüşe saygı duyduk. Biz geçtiğimiz haftalarda 'Lig bizim için yeni başlıyor' demiştik. Takımın zamanla iyi olacağını söyledik. Teknik heyetimiz Eskişehirspor maçından sonra çıkış yaşayacağımızı söylemişti ama göstergeler Fenerbahçe maçını işaret ediyordu. Nitekim, Torku Konyaspor maçındaki olumlu futbol da bunun göstergesi oldu. Lider olan bir takımdan 3 puanı 4 golle almak güzel bir olay, gurur verici, sevindirici. Benim için önemli olan bundan sonra kendi bölgemizde ve altımızdaki takımlarla oynayacağımız maçlar ve alacağımız neticelerdir. Fenerbahçe galibiyetinin daha da anlamlı hale gemesi için bu maçı unutmalı ve Eskişehir maçına odaklanmalıyız."
Başkan Gencer, geçen hafta beyin kanaması teşhisiyle hastaneye kaldırılan Teknik Direktör Jose Morais'in de dünkü maçı izlemediğini söyledi.

FOTOĞRAFLI