ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen 2015 Genç Senyörler Dünya Takım Tenis Şampiyonası sona erdi.
Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) tarafından Manavgat'ta düzenlenen ve 16 Mart'ta başlayan 2015 ITF Young Seniors (Genç Senyörler) Dünya Takım Şampiyonası final maçlarıyla sona erdi. Ali Bey Club Manavgat tesislerindeki şampiyonaya 25 ülkeden 39 takım ve 300 sporcu katıldı. Erkekler ve kadınlarda 35, 40 ve 45 yaş olmak üzere 6 kategoride yapılan şampiyonaya Türkiye de 24 sporcusuyla katıldı.
Şampiyonada; 35 yaş kategorisi erkekler İtalia Cup'ta İspanya birinci, Fransa ikinci, İngiltere üçüncü oldu. 40 yaş kategorisi Tony Trabert Cup'ta Avusturya birinci, Hollanda ikinci, Fransa üçüncü oldu. 45 yaş kategorisi Dubler Cup'ta Fransa birinciliği, İngiltere ikinciliği, Hollanda üçüncülüğü elde etti.
Kadınlar ise 35 yaş kategorisi Suzanne Lenglen Cup'ta Almanya birinci, Hollanda ikinci, Fransa üçüncü oldu. 40 yaş kategorisi Young Cup'ta İspanya birinci, Fransa ikinci, ABD üçüncü oldu. 45 yaş kategorisi Margaret Court Cup'ta İngiltere birinci olurken, Almanya ikinci, Fransa üçüncü olarak şampiyonayı tamamladı.
Türk Milli takımı ise kategorilerde dereceye giremedi. Şampiyonanın sonunda birinci olan ülkelere kupaları verilirken, ilk üçe giren takım sporcularına da madalya takıldı.

FOTOĞRAF