Gaziosmanpaşaspor bu sezon yaşadığı kötü durumu yarım asırlık tarihinde yaşamadı. Stadında otlar dizboyu olan takım, yöneticilerinin beceriksizliğinden dolayı sezon maçlarını dış sahalarda oynmak zorunda kaldı. Tarihinde görülmemiş bir şekilde üst üste 18 maç galibiyet yüzü göremeyen takım sonunda küme düştü.

Takımın küme düşeceğini anlayınca ise Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, başkanlık görevini bıraktığını açıklayarak adeta görevden kaçtı. Vekaleti ise Sami Mendi’ye bıraktı. Camianın ileri gelen işadamları yönetimin bazı tavırlarından dolayı kulüpten desteğini çekti. Latif Çatmaz döneminde amatörden profosyonel lige çıkan Gaziosmanpaşa yine o dönemde Stad, tesisleri ve altyapısıyla göz doldurmuştu. Türk Sporuna kazandırdığı önemli isimlerle de dikkat çeken Gaziosmanpaşa’nın bugün geldiği nokta ve tesislerin harabe hali herkesi üzüyor. Bir zamanlar Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe Gaziosmanpaşa Stadı’nda antreman yapıyordu.

Seyit Ateş - Sami Mendi yarışacak

23 Mayıs Cuma günü kongre yine yapılamadı.  Kongrede Seyit Ateş ile Sami Mendi yarışacaktı. Kongrenin yapılamadığı ilk tarihte Selim Köroğlu adaylıktan çekilmişti. Seyit Ateş, Beşiktaş’ta görev yapmıştı.

Gaziosmanpaşaspor Divan İcra Kurulu, Gaziosmnapaşaspor'un kongre süreci ve yaşanlarla ilgili bazı açıklamarda ve tavsiyelerde bulundu. Alınan karar üyelere ve kamuoyuna duyurulması amacıyla kulüp lokalinde de askıya çıktı.

Divan İcra Kurulu listeleri kabul etmediklerini ve Haziran ayı için yönetime kongre tarihi önerdiklerini iiçeren bir karar yayınladı. Karara göre Kongre tarihi 8 Haziran olarak önerildi.

İşte aydınSes gazetesinde yer alan Kulübün içleracısı durumun gösteren haber: