SPOR Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı Sivasspor karşılaşması için çalışmalara başladı.

Celal Doğan Tesislerinde Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk yönetiminde antrenmana çıkan oyuncular, düz koşu ile başladı. Açma germe hareketleri ile antrenmanı sürdüren siyah kırmızılı futbolcular, dar alanda kısa paslaşma yaptı. Antrenman öncesi gazetecilere konuşan Okan Buruk, zorlu bir haftaya başlayacaklarını belirterek, "17 maçlık periyodu tamamladık. Tabi ki, burada topladığımız 24 puan bizim hedeflerimize ulaşmamızda ve ileriye daha iyi bakabilme adına çok önemli. Alt taraftan hep uzaklaşmak istediğimizi söylemiştik. İnşallah bu doğrultuda gidiyoruz. Zorlu bir haftaya başlayacağız. Önce kupa maçını daha sonra lig maçını kazanmak istiyoruz" dedi.

"TRANSFER YAPMAK İÇİN TRANSFER YAPMAYACAĞIZ"

Transfer çalışmalarını değerlendiren Buruk, transfer çalışmalarının uzun süredir devam ettiğini belirterek şunları söyledi:

"Ocak dönemi araya girmeden çalışmalara başlamıştık ama devre arası transfer en zor transfer dönemi. Maliyeti yüksek oyuncular var, bonservis ücreti isteyen oyuncular var. Bunları almakta bizim için şu anlık zor. Takımımıza en çok fayda getirecek oyuncuları toplamaya çalışıyoruz. Bu bağlamda görüşmelerimiz sürüyor. Ferhat Ayaz bize katılmıştı. Joao Vitor da bize katılacak ve yarından itibaren antrenmanlara katılacak. Çalışmalarımız sürüyor, transfer yapmak için transfer yapmayacağız."

FOTOĞRAFLI