GAZİANTEPSPOR, deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürerken teknik direktör Okan Buruk, ""ilk 7'de yer almanın yarışı içindeyiz" dedi.
Celal Doğan Tesisleri’nde takımına taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıran Okan Buruk, antrenmandan önce açıklamalardoa bulundu. trenmana çıkan siyah kırmızılı futbolcular, taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Antrenmandan önce Galatasaray maçından 3 puan almak istediklerini söyleyen Okan Buruk, şöyle konuştu:
"Ligde kalan 7 maçı kazanarak ligin üst sıralarında yer almak istiyoruz. İlk 7 için yarışıyoruz. Ligin orta kısmında bir yarış oluştu ve biz bu yarışın içerisindeyiz. Bu yarışın içinden de yukarılara çıkmak istiyoruz. Ligin başından beri getirdiğimiz ciddiyetimizi sürdürmek istiyoruz. Çok önemli bir maç oynayacağız. Her maça önemli bir maç olarak bakıyoruz. Ligdeki takımların durumu ne olursa olsun, biz yapmak istediğimizi yapıyoruz. Her maça aynı şekilde hazırlanıyoruz. Güzel bir maç olmasını diliyorum."
ELYASA: "ZOR KARŞILAŞMA"
Takım kaptanı Elyasa Süme ise Galatasaray maçının zor bir karşılaşma olacağını belirtti, "Çok iyi bir şekilde çalışıyoruz. Ligi de en iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz. Galatasaray şampiyonluk yolunda olduğu için mücadele zorlu geçecek. Biz elimizden gelenin en iyisini yaparak karşılaşmadan galip ayrılmak istiyoruz. Ligi de ilk 7 sırada bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.
Kırmızı siyahlı ekibin savunma oyuncusu Gökhan Süzen'de zorlu bir periyoda girdiklerini vurguladı, "Önümüzdeki 3 haftada zorlu karşılaşmalarda mücadele edeceğiz. Eğer bu maçlardan iyi çıkabilirsek, tüm kamuoyuna nasıl bir takım olduğumuzu bu takımın neleri başarıp, başaramayacağını gösterebileceğimiz bir 3 hafta olacak. Galatasaray maçında oyunu kontrollü oynamaya çalışacağız. Karşılaşmadan öncelikle güzel bir futbolla dönmek istiyoruz. bunun yanında puan ve puanlar alırsak, daha mutlu oluruz"

FOTOĞRAFLI