SPOR Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, takımın başında ilk kez çıktığı karşılaşmada mağlup ayrıldıkları için üzgün oldukları söyledi.

Çaykur Rizespor maçı önemleydi bizim için ancak kaybettiklerini ve bundan dolayı üzgün olduklarını anlatan Üzülmez, şöyle dedi

Önemli bir maçtı bizim için. Kazansaydık avantaj yakalayacaktık ama kaybettik. Çok da kötü oynamadık, iyi oynadığımız dönemlerdeki gibi çok basit goller var. Oyunun geneline baktığınız zaman daha çok gol pozisyonuna giren bir Gaziantepspor takımı vardı ve onları değerlendiremedik. Rakibin 2-3 pozisyonu vardı ve 2'sini değerlendirdi. Futbol böyle bir şey. Futbolda bazen bireysel hatalardan kaçınmak gerekiyor. Bireysel hatalar yaptığınız zaman da maalesef maçı kaybediyorsunuz. Dün akşam konuştuk, bugün konuştuk, toplantılar yaptık. Ama burada oyuncunun da biraz mantalitesini değiştirmesi lazım. uzun lig maratonunda bu tür maçlar yaşayacağız. Ama artık üst üste bu kadar puan kaybı bize yakışmayan görüntü ortaya çıkartıyor. Zor bir dönem. Bu zor dönemden de ayağa kalkmamız lazım. Ayağa kalkmak için de birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Rizespor takımını tebrik ediyorum. Kolay işimiz değil. Ama bunun kolay olmayacağını da biliyorduk. Zoru kolaya çevirmemiz için bütün kent olarak kenetlenmemiz lazım.

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman ise, elde ettikleri 3 puanın önemli olmadığını, ülkenin içerisindeki durumun önemli olduğunu ifade ederek, Yendik ama ülkenin durumu ortada. Gaziantep ile Halep'in arası 80 kilometre. İşte burada düğünde bomba patlatıldı. Gaziantepli taraftarların bu takımı iyi desteklemesi gerekiyor. Yerli ve yabancı oyuncular var. Hangi şartlar altında maça çıkıyorlar. Biz de bugün Rize'de şehit verdik, yeni öğrendim. Allah rahmet eylesin, ailesine, akrabalarına, Rize'mize baş sağlığı diliyorum. Futbol kaybedebilirsin. Biz haftalardır iyi oynayan bir ekibiz ama skora yansıtamadık. Ama bu sahada futbol oynanmaz. Özellikle Gaziantepli büyüklere söylüyorum. Bence bu saha Gaziantepspor'a büyük bir dezavantaj. En azından geçtiğimiz hafta kendi sahamızda kaybettiğimiz puanı telafi ettik. Esas mesele ülkemizin huzura kavuşması diye konuştu.



GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------------------------------

-Maç sonu basın toplantısı

Haber Mücahit YOLCU-Kamera Ahmet ÖZER-GAZİANTEP-)