Eyyüp BURUN/GAZİANTEP, () - SPOR Toto Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Trabzonspor'u 1-0 mağlup eden Gaziantepspor, hafta sonu Beşiktaş ile oynanacağı hazırlık maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Celal Doğan Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi konuşan kırmızı siyahlı takımın teknik direktörü İsmail Kartal, takıma en az 1 ya da 2 transfer daha yapacaklarını söyledi. Trabzonspor karşısında iyi bir performans sergilediklerini anlatan Kartal şöyle konuştu:
"İlk haftaya baya bir sıkıntılı başladık. Hastalıklarımız vardı, sıkıntılarımız vardı. O malum olay oldu, patlama oldu. Yabancı oyuncularımızın aileleri, çocukları arayıp durumlarını sordu ve onlar sabaha kadar uyumadı. Mağlup olduk ve bunu bir an önce unutup toparlanmamız gerekiyordu. Kendi evimizde de taraftarlarımıza karşı iyi mücadele edip, lige iyi başlamamızın mesajını vermemiz gerekiyordu. Gaziantep'te bu son dönemlerde yaşanan olaylardan sonra taraftarlarımızı ve halkımızı mutlu etmek içinde oyuncularla birbirimize söz vermiştik. Onun için iyi motive olduk, çok iyi çalıştık. Oyun geneline baktığımız zaman Trabzonspor'un kontra ataktan bize göre daha fazla pozisyonu olabilir, ama ilk devre biz hiç pozisyon veremeden daha baskılı oynadık. İkinci yarının özellikle ilk 15-20 dakikası da biz daha baskılı oynadık, pozisyonlarımız vardı. Daha sonra Trabzonspor'un da pozisyonları vardı. Saha içine baktığımızda onlardan daha fazla koşan, daha fazla mücadele eden bir Gaziantepspor vardı. Haklı bir galibiyet oldu, oyuncularımı tebrik ediyorum. Transfer konusunda da beklentilerimiz var. Yarın akşam transfer dönemi bitiyor. O ana kadar en az 1-2 futbolcu transfer edebiliriz."
Kartal, konuşmasının ardından takımın başında antrenmana çıktı. Düz koşuyla başlayan antrenman kondisyon çalışmasıyla devam etti.

FOTOĞRAFLI