Eyyüp BURUN/ GAZİANTEP, () - GAZİANTEP Büyükşehir Belediyespor'da yardımcı antrenör Hansel Ekici, maçta iyi oynadıklarını, fakat vuruşlarda etkisiz olduklarını söyledi. Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Cihat Arslan ise kazanılan 3 puanın çok önemli olduğunu ifade etti.
PTT 1'inci Lig'de sahasında konuk ettiği Şanlıurfaspor'a 1-0 mağlup olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Nurullah Sağlam'ın cezası nedeniyle takımın başında sahaya çıkan yardımcı antrenör Hansel Ekici, zor bir süreçten geçtiklerini belirterek, "Alacağımız bir galibiyet ve 3 puan öz güven kazanmamız açısından önemliydi. Maç boyunca iyi oynadık ancak son vuruşlarda etkili olamadık. Yediğimiz golle sahadan yenik ayrıldık. Yenilen golde kullanılan serbest vuruş tartışmaya açık bir pozisyon. Yani öncesinde kullanılan serbest vuruşta barajda bekleyen bir futbolcunun eline çarpan topla yeniden serbest vuruş kararı veriliyor ve gol yiyoruz. Önümüzdeki haftalarda inşallah aradığımız galibiyeti alırız" dedi.
Şanlıurfaspor'da teknik direktörü Cihat Arslan ise duran toptan buldukları golle 3 puanı almanın sevincini yaşadıklarını ifade ederek şöyle konuştu: "Gaziantep Belediyespor şampiyonluk için kuruldu. Üzerlerinde kazanamamanın sıkıntıları var. Maça iyi başladılar, ilk yarı daha iyi organize oldular. Takımı ikinci yarı golcü oyuncularla destekledim, duran toptan da olsa bulduğumuz golle sahadan 3 puanla ayrıldık. Kazanılan puan çok önemli, çalışıp eksikleri gidermemiz lazım."

FOTOĞRAFLI