GAZİANTEP Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, aldıkları 3 puanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.
PTT 1’inci Lig'de sahasında konuk ettiği Altınordu’yu 3-1 mağlup eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un çalıştırıcısı Hakan Kutlu, kendi sahalarında maç kazanmaya başladıklarını ve elde ettikleri 3 puanın çok önemli olduğunu söyledi. Altınordu’nun dinamik bir takım olduğunu belirten Hakan Kutlu, “Karşımızdaki rakip bugün çok dinamik, çok genç oyunculardan kurulu, başkanları önemli bir başkan, bir proje takımı yaratıyor. Bu açıdan baktığımız zaman elde ettiğimiz galibiyetin değerini bir kat daha arttırıyor. Yukarıdaki rakiplerimiz kaybetmeye başlıyor. Biz kazandıkça onları yakalayacağımızı düşünüyorum. Biz göreve geldiğimiz de bu takımı ilk 6 takımın arasına sokacağımızı söylemiştik. Bu yolda da emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.
Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ise Gaziantep’e kazanmak için geldiklerini ancak etkili bir oyun sergileyemediklerini belirterek, şunları söyledi:
"Rakibimizin yetenekli ve tecrübeli futbolcuları var, tabi biz de iyi mücadele edip, sahaya yayılıp, topun kontrolünü biz de sağlayıp, kazanmak için geldik ama maça adeta 1-0 mağlup başladık. Bu oyun düzenimizde bocalamalara neden oldu ama ikinci yarıda önce beraberliği sağlayıp ardından galip olmayı amaçlıyorduk. Oyuncu değişikliği yapıp rakibe karşı oyun tempomuzu arttırıp, mücadele seviyemizi en üstte çektiğimiz de galip geleceğmizi biliyorduk ama gol yollarında girdiğimiz pozisyonları değerlendiremeyince mağlup olduk. Yaptığımız kademe hatasından 2 gol yedik bu da oyun düzenimizi olumsuz etkiledi. Buna karşı oyun içerisinde coşkumuzu arttırmaya hedeflesek de sadece 1 gol atabildik."

FOTOĞRAFLI