TAHİNCİOĞLU Basketbol Süper Ligi takımlarından Gaziantep Basketbol, Medical Park Hastanesi arasında sağlık sponsorluğu anlaşması imzalandı.
Medical Park Hastanesi’nde düzenlenen imza törenine; Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, Gaziantep Basketbol Kulübü Başkanı Deniz Köken ve yöneticiler katıldı. Gaziantep Basketbol Kulübü Başkanı Deniz Köken, Medical Park Gurubu’nun Türk sporuna verdiği sağlık desteğinin önemine dikkat çekerek, imzalanan protokolün her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.
Geçen yıl güzel bir sezon geçirdikerini söyleyen Başkan Köken, "İlk sponsorluk görüşmemizi geçen yılki gibi Medikal Park ile yaptık. Bu şehrin önde gelenleri de basketbolun varlığını kabullendiler. Artık biz başarımızı tescilledik. Bu yıl da Gaziantep Basketbol Kulübü olarak Türkiye'de ve Avrupa'da iyi bir isim yapacağımıza inanıyorum. Bu çerçevede Medical Park Gurubu’na sağlayacakları destekten dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.
Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba ise, Gaziantep Basketbol takımına sponsor olmaktan büyük gurur duyduklarını ifade ederek, "Geçen yıl elde etmiş oldukları başarılarından dolayı da geçekten gurur duyduk. Kendilerine bu yıl da sağlık sponsoru olarak elimizden gelen bütün gayreti ve özveriyi göstereceğimize söz veriyoruz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Gaziantep Medical Park Hastanesi ve Gaziantep Basketbol arasında 2017- 2018 sezonu için hazırlanan sağlık sponsorluğu protokolü imzalandı. Köken, imza töreninin ardından Kubba’ya plaket verdi.

​FOTOĞRAF