GALATASARAYLI futbolcu Burak Yılmaz, Mersin İdmanyurdu'nu 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından Mersin İdmanyurdu kalecisi Nihat Şahin'in kendisi hakkında önde sürdüğü, takımına haksız penaltı kazandırdığı iddiasına yanıt verdi.


Burak Yılmaz, Nihat'ın açıklamalarına üzüldüğünü ifade ederek, "Nihat kardeşime cevap vermek istemezdim. Adrenalini yüksek bir maçtan sonra böyle şeyler söylemiş olabilir ama 'Burak bunu hep yapıyor' demiş. Sezonda benim kaç penaltı aldığıma bakın. Bence pozisyon yüzde 100 penaltı. Kontrolsüz bir şekilde geldi. Ben topu ittim ve penaltı oldu. Benim her zaman böyle bir şey yaptığımı ve güldüğümü söylemiş. Hepimiz ekmek parası kazanıyoruz. Ben öyle bir insan değilim. Gördüğünü söylesin. Nihat kardeşimdir. Mutlaka bunu adrenalin ile kaybettiği için söylemiştir. Benim ona, hocasına ve camiasına saygım sonsuz. Bugün aslan gibi çatır çatır oynadık ve kazandık. Böyle şeylerle beni gündeme getirmesinler. Söylediklerine üzüldüm. Keşke böyle bir şey söylemeseydi" diye konuştu.

Penaltı beklediği, ancak hakem Fırat Aydınus'un aleyhine faul kararı verdiği pozisyonun da penaltı olduğunu vurgulayan sarı kırmızılı futbolcu, "O pozisyonda rakibimi itmedim. Hakem öyle gördü. Fırat hocaya 'Hocam itmedim' dedim. O da 'Hayır, ittin' dedi. Bu kadar" dedi.