Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda Sanica Boru Elazığ spor ile karşılaşacak olan Galatasaray kafilesi, Elazığ’a geldi.

Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağı ile yaklaşık 1,5 saat süren bir yolculuğun ardından, Elazığ Havalimanı’na inen sarı-kırmızılı ekibe taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Futbolcular ve teknik direktör Fatih Terim ile fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlar, adeta birbirleri ile yarıştı.

Havalimanında basına mensuplarına bir açıklama yapan Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak: “Elazığ çok sevdiğimiz bir yer. Çünkü çok değerli bir abimiz var burda, Mehmet Ağar abimiz, ona da burdan selam sevgi olsun. İnşallah yarın güzel bir maç olur. İyi oynayanı alkışlarız hep beraber.” dedi.

Teknik Direktör Fatih Terim, alana giriş yaptığında ise büyük bir izdiham yaşandı. Havalimanını dolduran taraftarlar adına, ultrAslan Fırat Üniversitesi Taraftar Grubu Başkanı Malikhan Karadayı, Fatih Terim’e sarı-kırmızı çiçeklerden oluşan bir buket takdim etti.

Teknik heyet ve futbolcular otobüse bindiği sırada, yüzlerce taraftar yaktıkları meşaleler ile çevreyi adeta karnaval yerine çevirdi. Attıkları sloganlar ve hep bir ağızdan söyledikleri marşlar ile takımlarına destek veren taraftarlar, daha sonra ise herhangi bir taşkınlık çıkarmadan havaalanından ayrıldı.