ZİRAAT Türkiye Kupası G Grubu'nda yarın sahasında Galatasaray'la karşılaşacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor hazırlıklarını tamamlarken futbolcular, maçtan galip ayrılmak istediklerini söylediler.
"1-0 OLSUN BİZİM OLSUN"
Diyarbakır Atatürk Stadı’nda saat 17.00’de oynanacak zorlu karşılaşmaya galibiyet için çıkacaklarını belirten kaleci Levent Taşkın, "Maç bizim için çok önemli. Kazanmayı amaçlıyoruz. Yıllardan sonra ilk defa büyük bir takım Diyarbakır'a gelecek. Sportmence bir maç izlettireceğiz. Galip de gelirsek süper olur. İnşallah maç 1-0 olsun, bizim olsun" dedi.
"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"
Takım kaptanı Şehmuz Özer ise Galatasaray’ın Türkiye'deki 3 büyük takımdan biri olduğunu hatırlattı, "Zor bir maça çıkacağız. İstediğimiz sonuçları alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Maçın sonucunu kimse bilemez. Maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
"İYİ BİR MAÇ OLACAK"
Daha önce Trabzonspor'da forma giyen Barış Ataş'da, "Ziraat Türkiye Kupası'nda gitmek istediğimizi yere kadar gitmek istiyoruz. İnşallah iyi bir maç izletiriz" dileğinde bulundu.
DEMİRBAKAN: "KENDİ OYUNUMUZU OYNARIZ"
Takımın teknik direktörü Coşkun Demirbakan ise Galatasaray veya Eskişehirspor'dan birini safdışı bırakmayı düşündüklerini kaydetti, "Oyuncularımız hazırlıklarını tamamladı. Biz hep kendi oyunumuzu oynarız. Rakiplerimizin yapacakları bizi fazla ilgilendirmiyor. Zaten kendi yapacakları defansif ya da ofansif, baktığımız zaman rakibin bütün önlemlerini almış oluyorsunuz" diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak, Galatasaray maçı için, "Centilmenlik içerisinde oynanacak maçta, güzel ve tatlı bir rekabet olacak. Ev sahibi olmanın bütün gereklerini yerine getireceğiz" dedi.
MUHTEMEL KADRO
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un Galatasaray maçı muhtemel kadrosu şöyle:
Levent- Kamil, Ercan, Ercüment, Barış Ataş, Şehmus, Yusuf, Erhan, Ertan, Samet, Sercan
BİLET FİYATLARI: Maraton 50 TL, Kale Arkası: 30 TL
SAKAT ve CEZALI: Yok 

FOTOĞRAF