Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Dün akşam deplasmanda MP Antalyaspor ile golsüz berabere kalan sarı-kırmızılı takım, hafta içinde Gaziantepspor ile oynayacağı karşılaşmanın çalışmalarına start verdi.
Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan çalışmada dünkü maçta 90 dakika forma giyen oyuncular rejenerasyon idmanı ile günü tamamladı. Diğer oyuncular ise çift kale maç yaparak günü tamamladı.
Öte yandan soğuma hareketleri esnasında yan sahada antrenmanı tamamlanan Futbol Akademisi öğrencileri, teknik direktör Fatih Terim tarafından antrenman alanına davet edildi. Futbolcularla tanışan genç sporcu adayları, kaleci antrenörü Claudio Taffarel ile oyun oynadı.
Galatasaray'da sakatlıkları bulunan oyunculardan Kazım Kazım'ın tedavisinin sürdüğü, Engin Baytar'ın ise sahada çalışmalara başladığı kaydedildi.
Bu arada dünkü maçta sakatlanan Milan Baros'un tedavisine ise başlandı. Sarı-kırmızılı takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.