Kadir ÇETİNÇALI - İSTANBUL /

Galatasaray'da başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak bugün takımının antrenmanını izlerken, bir yandan da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Albayrak öncelikle Passolig satışında Galatasaray taraftarının lider olduğunu vurguladı ve bu konuda şunları söyledi;

"Türkiye'de 600 küsur bin kombine satılmış, 130 bini Galatasaray taraftarının. Ben buradan taraftara teşekkür ediyorum. Benim de Passolig'im var. Galatasaraylılar her yerde, taraftar her yerde lider. Bir an evvel 200 bine ulaşacağımıza inanıyorum. En büyük destekçimiz taraftar. Sponsorumuz da Passolig. Galatasaray Taraftarı bu takım böyle mücadele ettikçe gereken ilgiyi gösterecektir. "

METROYU TAKİP EDİYORUZ, YAKINDA HİZMETE GİRECEK

Türk Telekom Arena'nın ulaşımında önemli bir yer tutan Sanayi Mahallesi ile Seyrantepe arasındaki çalışma hakkında da bilgi veren Albayrak sarı kırmızılı taraftarlara ulaşımla ilgili müjde verdi.

"Bir teşekkür de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş'a. Büyük bir özen ve titizlikle çalışıyor metro için. Bir an önce hizmete girmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Cuma günü Ankara'da bunun için girişimde bulunacağım. Ulaştırma bakanlığına gideceğim. Taraftarımız en kısa zamanda rahatça maça gelebilecekler."

DİYARBAKIR'DA ÇOK İYİ AĞIRLANDIK

"Diyarbakır'da iki tane ufak çocuğun taş atmasını bütün Diyarbakır halkına mal edemeyiz. Bütün hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Bizi çok iyi ağırladılar. Yılbaşında biz de Türk Telekom da onları çok iyi ağırlayacağız."

GÜRAY VE BİLAL İÇİN GİRİŞİMİMİZ YOK

Transfer için de konuşan Albayrak, "Şu anda iki takımımız var. Ziraat Türkiye Kupası'nda da yolumuza devam ediyoruz. İki takımımız var. Oyuncularımızın performansından memnunuz. Şu anda transfere ihtiyacımız yok. Güray ile Bilal ile kesinlikle bir şey yok. Birinci ağızdan benden duyuyorsunuz. Ne hocanın bir isteği ne de bizim böyle bir girişimiz oldu. Borsaya bildirdiğimiz Furkan ve Umut Gündoğan kendileri görüşüyorlar.

Dişlerimin parasını Chedjou'dan alacağım. O anda çok heyecanlandım. Bir anda beynimin parçalanacağını hissettim. Ağzıma bir şeyler oldu ama meğer dişlerim kopmuş gitmiş. Onu da sonradan fark ettim" dedi.