Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2012 - 2013 sezonu öncesinde kamp çalışmaları kapsamında Avusturya’ya gitti.  Sarı - kırmızılı oyuncuları az sayıda taraftar karşıladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki sabah antrenmanının ardından Türk Hava Yolları’na ait özel bir seferle öğleden sonra Almanya’nın Münih kentine uçan Galatasaray kafilesi, daha sonra karayoluyla Avusturya’nın Bad Haring bölgesine geçiş yaptı.

Galatasaray’ın kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Ufuk Ceylan, Eray İşcan, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Gökhan Zan, Tomas Ujfalusi, Hakan Balta, Çağlar Birinci, Ceyhun Gülselam, Yekta Kurtuluş, Aydın Yılmaz, Albert Riera, Mertan Caner Öztürk, Emre Çolak, Emmanuel Culio, İsmail Berk Ünsal, Necati Ateş, Sercan Yıldırım, Umut Bulut.

İzinli oyunculardan Emmanuel Eboue, Dany Nounkeu, Engin Baytar ve Selçuk İnan 10 Temmuz'da, Fernando Muslera ve Johan Elmander 11 Temmuz'da, Milan Baros ise 17 Temmuz'da çalışmalara katılacak.

Sağ ayak küçük parmağında çatlak bulunan Yiğit Gökoğlan, ilk etap kamp kadrosunda yer alamayacak. Oyuncu, yeni sezon hazırlıklarına kendisi için hazırlanan özel program dâhilinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde devam edecek.