Faik KAPTAN- Murat ÇAKIR/İSTANBUL,() GALATASARAY UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubunda oynayacağı Arsenal maçı için bugün THY’den kiralanan özel bir uçakla saat 10.00’da İstanbul’dan Londra’ya gitti.
Galatasaray Futbol takımı Londra’ya gitmek için Atatürk Havalimanı’na gelmeden önce eşi Fani Aysal’la birlikte havalimanına gelen n Ünal Aysal yaptığı sürpriz bir açıklamayla, Genel Kurul’da yeni Başkan adayının Cemal Özgörkey olduğunu ve kendisinin de onu destekleyeceğini söyledi.
Son kez takımının başında giden Başkan Ünal Aysal, Şampiyonlar Ligi’nde de Galatasaray’ın mutlaka yukarılara çıkacağını belirterek, gazetecilere “ Bu arada size iyi bir haber daha vereyim” diyerek, şöyle konuştu:

“Bu sabah öğrendiğime göre, aşağı yukarı bir müddetten beri Cemal Özgörkey kardeşimiz başkanlık için hazırlanıyordu. Geçtiğimiz 15-20 gün içinde hazırlıklarını başlatmıştı. Tamamlamış, büyük bir ihtimalle bugün o da adaylığını açıklayacak. Böylece benim de desteğime sahip olacak. Bir Galatasaray Başkan adayı daha karşınıza çıkmış oluyor. Hayırlısı olsun”
Ünal Aysal bu durumda kesin olarak geri dönüp dönmeyeceği konusundaki soruya ise, “Yok. Kararımda devam ediyorum. Ama Galatasaray’da hizmet kesintisiz devam eder. Cemal Özgörkey, bir ara Galatasaray’a hizmet etmiş iyi bir iş adamıdır. Galatasaray’ın bugünkü yaşam tarzını, imkanlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi bilen, buna göre de hesabını kitabını çok iyi yapabilecek, Galatasaray’ı yönetebilecek her türlü tecrübeye ve güce sahip bir arkadaşımız. Kendisine buradan başarılar diliyorum”
LACİVERT TAKIM ELBİSE İLE GİTTİLER

Ünal Aysal, Cemal Özgörkey ile başkanlk konusunda görüşüp görüşmediği konusundaki soruya, “Kendisiyle dün konuştum. Daha evvel de bir iki kez görüşmüştük. Hazırlıklarını büyük bir imtina ile yaptı. Tahmin ediyorum bu sürece o da yetişmiş olacak”
yanıtını verdi.

Ünal Aysal Şampiyonlar Ligi için gittikleri Londra’dan iyi haberle döneceklerini belirterek, “ İnşallah Londra’dan çok iyi haberlerle döneceğiz. Takımımız bu konuda son derece kararlı. Ben de onlarla beraber gidiyorum. Şampiyonlar ligine alışmış bir Galatasaray var. Bu Galatasaray’ı yine sahada aynı şekilde göreceğimizden eminim. Bu konuda en ufak bir endişem yok. İnşallah sizleri de bu konuda yanıltmamış olacağız” dedi.
Galatasaray kafilesi parlak lacivert takım elbise ile Londra’ya gidecekleri özel uçağa giderken Atatürk Havalimanı’nda yoğun ilgi ile karşılandılar.

(FOTOĞRAF)