İSTANBUL /

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 6. haftasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleşen idmanın ilk bölümünde gruplar halinde ayak tenisi oynandığı belirtildi. Üçer oyunculuk altı takım halinde yapılan ve lig usulü puan sistemi ile gerçekleşen turnuvayı Wesley Sneijder, Lukas Podolski ve Josue Pesqueira'dan kurulu takımı kazandı. Daha sonra pas ve teknik çalışmalar üzerinde duruldu.

Sarı-kırmızılılar, Antalyaspor maçının hazırlıklarına yarın sabah saat 10.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.

Saat 13.00'te oyunculardan Bruma, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi'nde düzenlenecek basın toplantısına katılacak. Saat 13.30'da ise teknik direktör Jan Olde Riekerink, Spor Toto Süper Lig'deki altıncı maç öncesinde medya mensuplarının sorularını yanıtlayacak.