Serhan TÜRK/İSTANBUL, () - GALATASARAY Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın Eskişehirspor ile yapacağı maç için bugün akşam saatlerinde Konya'ya geldi.

Eskişehirspor karşılaşmasının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan sarı kırmızılı takım, saat 18.00'de özel uçakla maçın oynanacağı Konya'ya geldi. 33 kişilik oyuncu kadrosunun yanı sıra aralarında fizyoterapist, masör, aşçı ve çaycıların da bulunduğu çok sayıda tesis çalışanı da Konya'ya getirildi.

Sakatlığı bulunan kaleci Fernando Muslera'ya uygulanan özel tedavinin olumlu sonuç verdiği ve tecrübeli kalecinin kupa finalinde forma giyebileceği açıklanırken, sakatlığı olmasına rağmen Konya kafilesine alınan Didier Drogba'nın oynayacak durumda olmadığı belirtildi.

Havalimanında çok sayıda Galatasaraylı taraftar tarafından tezahüratlarla karşılanan Galatasaray kafilesi, daha sonra kamp yapacağı otele geçti.

Galatasaray kafilesinde şu oyuncular yer aldı:

Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Eray İşçan, Aykut Erçetin, Guillermo Burdisso, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Izet Hajrovic, Alex Telles, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Veysel Sarı, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero, Berk İsmail Ünsal, İbrahim Coşkun, Salih Dursun, Oğuzhan Kayar, Emre Can Coşkun.

st (os)