GENÇLİK ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği, "Futbolun ustaları, geleceğin yıldızlarıyla buluşuyor" kapsamında Batman'a gelen eski futbolcular, gençlerle söyleşide bulundular. Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Okur ile birlikte Batman'a gelen Tanju Çolak, Hasan Şaş, Hami Mandıralı, Ali Gültiken, Semih Yuvakuran ve Hasan Vezir,  Kültür Merkezi konferans salonunda yaklaşık 400 gençle bir araya geldi.  Gençlik Spor İl Müdür vekili Halil Çöl, Kültür Turizm Müdürü İhsn Aslanlı, ASKF Başkanı Mahmut Akyol ve amatör kulüp temsilcilerinin de katıldığı panelde konuşan Mehmet Akif Okur, "Projemizi diğer illerde de uygulayacağız" dedi.
BEŞİKTAŞ'I ÇAĞIRACAĞIZ 
Spor branşları arasında futbola ilginin Batman'da oldukça büyük olmasından keyif duyduklarını belirten Ali Gültiken, "Fenerbahçe Batman'da özel maç yapmış. Neden Beşiktaş ve Galatasaray gelmesin. Beşiktaş'ın buraya gelmesi için girişimlerde bulunacağız. Doğu ve Güneydoğu, futbolu bir başka seviyor"dedi. Ali Gültiken, zor koşullarda futbolculuk yaptıklarını ifade etti, "Kale direğini yapmak için inşaat malzemelerini çalardık. O dönemler futbolu içten oynardık" diye konuştu.
Hasan Şaş ise, "Şırnak'ın ardından Batman'da da büyük ilgiyle karşılaştık. Buraya 4 büyükler hatta gerekirse milli takımın da özel maçlar yapması gerekiyor" dedi.
Sorulara da cevap veren eski yıldızlar, daha sonra Batman Gazeteciler Cemiyeti ve  Vali Azmi Çelik'i makamında ziyaret etti.    FOTOĞRAFLI